Proszę pamiętać, że menu jest przykładowe i zmienia się codziennie.
Szukaj więcej informacji o naszych daniach na facebooku lub dowiedz się więcej pod numerem telefonu 735-915-100.
Chłodniki – sezon letni – 14 zł
Krem z dyni – sezon jesienny – 14 zł
Krem z buraka – sezon zimowy – 14 zł
Krem ze szparagów – sezon wiosenny – 14 zł
Zupa z ryb i owoców morza – środa, czwartek – 18 zł
Tatar wołowy – 33 zł
Pajda ze śledziem – 12 zł
Bruschetta z pomidorami – 16 zł
Kanapka szefa z rostbefem wołowym, sałatą rzymską, czerwoną cebulą i pomidorem – 25 zł
Przekąski sezonowe – szparagi z szynką dojrzewającą z jajem sadzonym i parmezanem – 25 zł
Sałatka cezar z grillowanym kurczakiem, grzankami, parmezanem i sosem z anchovies – 28 zł
Sałatka z owocami morza na carpaccio z pomarańczy z chilli i kolendrą – 30 zł
Sałatka z grillowanym serem halloumi na pomidorach malinowych z domowym sosem pesto – 29 zł
Krewetki na trzy sposoby – 36 zł
– w białym winie z natką pietruszki
– w sosie pomidorowym
– w sosie śmietanowym
Filet z łososia na risotto z groszkiem cukrowym – 40 zł
Rostbef wołowy z masełkiem ziołowym, ziemniakami pieczonymi z rozmarynem i mixem sałat – 40 zł
Polędwiczka wieprzowa w sosie grzybowym z gnocchi ziemniaczanymi i buraczkami marynowanymi – 33 zł
Pierś kurczaka z grilla z opiekanymi ziemniakami i mizerią – 30 zł
Cielęcina w sosie kurkowym z mini kopytkami i zieloną sałatą – 38 zł
Kotlet schabowy z kością z ziemniakami puree i zasmażaną kapustą – 30 zł
Risotto z indykiem, groszkiem cukrowym i pak choi z imbirem i kolendrą – 33 zł
Czarne papardelle z krewetkami, szpinakiem, pomidorkami cherry na białym winie – 33 zł
Penne z kurczakiem, szparagami i szynką dojrzewającą w kremowym sosie – 29 zł
Spaghetti z polędwiczkami w sosie kurkowym z natką pietruszki – 30 zł
Farfalle z cukinią, pomidorkami cherry, szpinakiem i mozarellą w sosie pesto – 25 zł
Czarne spaghetti z tofu, pakchoi, imbirem i grzybami mun w sosie sojowym – 26 zł
Gnocchi truflowe z pieczonymi pomidorkami i blanszowanym szpinakiem – 25 zł
Torcik z pueczonego buraka z kozim serem i kandyzowaną pomarańczą na rukoli z sosem balsamicznym – 25 zł
Torcik bezowy z owocami -15 zł
Deser lodowy z bezą i espresso – 14 zł
Naleśniki domowe z serem lub domowym dżemem – 14 zł
Domowy rosół z makaronem – 7 zł
Polędwiczki wieprzowe z ziemniaczkami puree i marchewką z groszkiem – 20 zł
Galaretka truskawkowa z owocami – 6 zł
Pomidorowa z ryżem – 7 zł
Polędwiczki z kurczaka w płatkach kukurydzianych z talarkami ziemniaczanymi z surówką z marchewki – 20 zł
Lody z musem malinowym – 6 zł