baner_bistro
Każdego dnia od godziny 12.00. serwujemy również dania z naszego autorskiego menu.
Menu autorskie

Proszę pamiętać, że menu jest przykładowe i zmienia się codziennie.
Szukaj więcej informacji o naszych daniach na facebooku lub dowiedz się więcej pod numerem telefonu 735-915-100.

Zupy

Chłodniki – sezon letni – 14 zł

Krem z dyni – sezon jesienny – 14 zł

Krem z buraka – sezon zimowy – 14 zł

Krem ze szparagów – sezon wiosenny – 14 zł

Zupa z ryb i owoców morza – środa, czwartek – 18 zł

Przekąski

Tatar wołowy – 33 zł

Pajda ze śledziem – 12 zł

Bruschetta z pomidorami – 16 zł

Kanapka szefa z rostbefem wołowym, sałatą rzymską, czerwoną cebulą i pomidorem – 25 zł

Przekąski sezonowe – szparagi z szynką dojrzewającą z jajem sadzonym i parmezanem – 25 zł

Sałatki

Sałatka cezar z grillowanym kurczakiem, grzankami, parmezanem i sosem z anchovies – 28 zł

Sałatka z owocami morza na carpaccio z pomarańczy z chilli i kolendrą – 30 zł

Sałatka z grillowanym serem halloumi na pomidorach malinowych z domowym sosem pesto – 29 zł

Owoce morza

Krewetki na trzy sposoby  – 36 zł

– w białym winie z natką pietruszki

– w sosie pomidorowym

– w sosie śmietanowym

Dania główne

Filet z łososia na risotto z groszkiem cukrowym – 40 zł

Rostbef wołowy z masełkiem ziołowym, ziemniakami pieczonymi z rozmarynem i mixem sałat – 40 zł

Polędwiczka wieprzowa w sosie grzybowym z gnocchi ziemniaczanymi i buraczkami marynowanymi – 33 zł

Pierś kurczaka z grilla z opiekanymi ziemniakami i  mizerią – 30 zł

Cielęcina w sosie kurkowym z mini kopytkami i zieloną sałatą – 38 zł

Kotlet schabowy z kością z ziemniakami puree i zasmażaną kapustą – 30 zł

Risotto z indykiem, groszkiem cukrowym i pak choi z imbirem i kolendrą – 33 zł

Makarony

Czarne papardelle z krewetkami, szpinakiem, pomidorkami cherry na białym winie – 33 zł

Penne z kurczakiem, szparagami i szynką dojrzewającą w kremowym sosie – 29 zł

Spaghetti z polędwiczkami w sosie kurkowym z natką pietruszki – 30 zł

Farfalle z cukinią, pomidorkami cherry, szpinakiem i mozarellą w sosie pesto – 25 zł

Czarne spaghetti z tofu, pakchoi, imbirem i grzybami mun w sosie sojowym – 26 zł

Dania wegetariańskie

Gnocchi truflowe z pieczonymi pomidorkami i blanszowanym szpinakiem – 25 zł

Torcik z pueczonego buraka z kozim serem i kandyzowaną pomarańczą na rukoli z sosem balsamicznym – 25 zł

Desery

Torcik bezowy z owocami  -15 zł

Deser lodowy z bezą i espresso – 14 zł

Naleśniki domowe z serem lub domowym dżemem – 14 zł

menu_1
menu_7
menu_4
Zawsze w weekend pamiętając o najmłodszych mamy menu dziecięce.
Menu dziecięce
Zestaw Marysi

Domowy rosół z makaronem – 7 zł

Polędwiczki wieprzowe z ziemniaczkami puree i marchewką z groszkiem – 20 zł

Galaretka truskawkowa z owocami – 6 zł

Menu Jasia

Pomidorowa z ryżem – 7 zł

Polędwiczki z kurczaka w płatkach kukurydzianych z talarkami ziemniaczanymi z surówką z marchewki – 20 zł

Lody z musem malinowym – 6 zł

menu_6
SB_3_3
idea_schabik