babeczka
salatka
idea_schabik
IDEA

Dzień po obronie pracy magisterskiej na Uniwersytecie Warszawskim trafiłam do pracy jako kelnerka w jednej z najlepszych restauracji w Warszawie. I tak mi się spodobało, że jestem w gastronomii aż do dziś.

Z wykształcenia politolog, a z zamiłowania restauratorka.

Przeszłam kolejne etapy: kelner, kierownik sali, asystent menadżera, menadżer, główny menadżer. A następnie stworzyłam własną firmę cateringową, która niedawno dostała nową nazwę  „Slow Catering MG”.

W sierpniu tego roku otworzyłam Slow Bistro „Pół Żartem Pół Serio”.

To miejsce dla wszystkich, którzy kochają jeść.

Lubią odkrywać nowe smaki, a jednocześnie doceniają tradycje kulinarne.

Chcemy zaoferować Państwu smaczne jedzenie w przystępnej cenie z dobrej jakości produktów.

podpis_Golas