baner_bistro
Od poniedziałku do piątku od godz. 12.00 do godz. 18.00. zapraszamy na lunch.
Podane menu jest przykładowe i zmienia się codzienne. Szukaj więcej informacji o naszych propozycjach na Facebooku.

MENU AUTORSKIE

    • Zupy

    • Chłodnik

    • Zupa szpinakowa

    • Zupa krem ze szparagów

    • Zupa ze świeżych ogórków

    • Przekąski

    • Sałatka z owoców morza z selerem naciowym i młodym ziemniakiem

    • Carpaccio z buraka na rukoli z kozim serem

    • Carpaccio ze schabu z musem z kaparowo - tuńczykowym

    • Sałatki

    • Rzymska sałata, rukola z grillowanymi pomidorami i kozim serem z sosem rozmarynowym

    • Sałatka z mięsem krabowym i sosem kolendrowo - limonkowym

    • Sałatka ze świeżego szpinaku z prażonymi ziarnami z sosem balsamicznym z truskawkami

    • Roszponka, rzymska, radiccio z granatem, grillowanym kurczakiem z sosem kolendrowym z chili

    • Pierogi

    • Pierogi ruskie

    • Pierogi ze szpinakiem, serem i suszonymi pomidorami

    • Pierogi z kaszą gryczaną i boczkiem

    • Pasty

    • Rigatoni ze szpinakiem, suszonymi pomidorami i fetą

    • Tagliatelle z krewetkami i cukinią

    • Fusilii pełnoziarniste z domowym pesto i prażonymi ziarnami

    • Czarne papardelle z krewetkami, szpinakiem i pomidorkami koktajlowymi

    • Dania Główne

    • Polędwiczka wieprzowa w sosie balsamicznym

    • Gulasz wołowy duszony z czerwonym winem

    • Świeży pstrąg pieczony w całości z pesto z natki

    • Kaczka pieczona w sosie żurawinowym

    • Dania naszych przyjaciół i znajomych

    • Theo Vogdanos poleca risotto z owocami morza

    • Marek Niedźwiecki poleca kotlety niedźwiedzia

    • Charlie Keleman poleca crabcake z limestone

menu_1
menu_7
menu_4
Od poniedziałku do niedzieli w godz. 9.00 - 11.30 zapraszamy na smaczne śniadania.

MENU ŚNIADANIOWE

    • Chleb i jaja

    • Jajecznica z 2 jaj, pomidor, masło, bagietka

    • Dwa jaja sadzone, masło, pomidor, bagietka

    • Twarożek, jajo na miękko, masło, chleb żytni

    • Granola z jogurtem greckim i owocami

    • Tostowa kanapka z serem i szynką

    • Naleśniki dwie sztuki z cukrem pudrem

    • Trzy frankfurterki, ogórek, masło, chleb żytni

    • Omlet szefa kuchni

    • Kanapka na gorąco szefa kuchni

    • Szakszuka z dwoma jajami (duszone warzywa w pomidorach z jajami sadzonymi)

    • Półmisek śniadaniowy Marysi: dżem, miód, ser biały, masło, owoce sezonowe, naleśnik, tost, kawa americana lub herbata lipton

    • Półmisek śniadaniowy Jasia: dwie frankfurterki, jajo sadzone, twarożek, sałaty mieszane z sosem vinegret, masło, pieczywo, kawa americana lub herbata lipton

kontakt_1
menu_5
menu_2
W weekendy od godz. 12.00 zapraszamy na obiady rodzinne i specjalne menu dla dzieci.

MENU DZIECIĘCE

    • Zestaw Marysi

    • Domowy rosół z makaronem

    • Polędwiczki wieprzowe z ziemniaczkami puree i marchewką z groszkiem

    • Galaretka truskawowa z owocami

    • Zestaw Jasia

    • Pomidorowa z ryżem

    • Polędwiczki z kurczaka w płatkach kukurydzianych z talarkami ziemniaczanymi z surówką z marchewki

    • Lody z musem malinowym

kontakt_4
kontakt_5
idea_schabik